whip my hair

Hemma igen! Skönt att vara tillbaka på isen. Nu måste vi satsa allt om vi vill gå vidare till finalen.

 

Ska just ta itu med en hemma manikyr, mina naglar som aldrig växer och är så fula... Snyft, försöker i alla fall :D Imorgon blir det bokning av tandläkare och inskaffning av passfoton. Har skjutit upp så massor saker på min to-do-list så någonstans måste man börja.

 

Puss! (under en liten lista av denna dags låtar)


willow smith - whip my hair

t.i. ft. chirs brown - get back up

chris brown - yeah x3


 


monday

Tjena! Känner mig ytterligt trött fastän jag gick skit sent till skolan. Har bara legat här i sängen efter det och tittat på Family Guy. Kommer inte över den där serien, är hooked. Har alldeles för många järn i elden nu. Körskola, första körtimmen, de gamlas dag närmar sig, sportlovet, provvecka, slut spurt inför FM-turnering... Och allt detta kommer ju självklart med stress.

Toby dog igår. Han flög iväg till hamster-himlen och har det förhoppningsvis bra där. RIP

Nu flippar jag totalt just så måste nog röra på mig lite. Heeejs




Allez Allez Allez!

Kom just hem från gymmet efter ett otroligt träningspass. Har en härlig känsla i hela kroppen.

Nu ska jag iväg och titta på syrrans match, har inte sätt henne spela på flera år så känner mig lite skyldig till det. Sen ska jag till J och jag hoppas vi hittar på något kul. Puss hej


need you in my life

Åbo resan var sjukt lyckad! Vi hade otroligt roligt och jag som haft mina fördomar mot åbobor fick till och med några nya vänner, hahah.

Nu när jag är hemma igen måste jag sköta allt jag skjutit upp på. Först ska jag nu till banken och sedan till gymmet. Inför kvällen finns ännu inga planer men de ser ut som om jag skulle övernatta hos J. Hejs!

yeah

Sov alldeles för sent idag, vaknade lite efter tre... Skulle hinna en sväng till banken före fyra men det blev alltså inte av. Är alldeles för trött för att äta morgonmål så jag sticker till stan med tom mage. Nu måste jag rusa!

Imorgon till ÅBO!!




shit vad jag älskar dig trotts att jag knappt vet vad dom orden betyder

Får inte sömn. Har ont i ögonen. Ont i huvudet. Lagade ihop en lista på några låtar här nedan. Enjoy!

(maskinen - kärlek vid sista ögonkastet)



(maskinen ft. promoe - slut för alltid)
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/tS25qF5K74s?fs=1&amp;hl=fi_FI"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/tS25qF5K74s?fs=1&amp;hl=fi_FI" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>


(promoe - lögnhalsen)

do you wanna be the one?

Kom just från S, had a nice chat om bl.a. falskhet, lögner och bedrag. Vi fick också lite kris då vi kom på att det är under en vecka kvar av lovet.. Panik!

På onsdag ska jag kanske till Åbo en sväng, där ska det vara fest. Då får jag väl i alla fall något gjort denhär veckan. Nytt gym-kort står också på min to-do-lista. Måste pysa, hejs!


snabba cash

Kollade just Snabba cash med J och snart ska vi sätta på nyaste avsnittet av HIMYM. Under en bild från nyåret. Puss