i'm turning the pages, just wanna be in love, forever and ever


my spring outlook

De tog ett tag förän jag fick mig själv upp från den koma jag igår fixat mig i. Hade världens huvudvärk och allt bara snurrade, men fan det var värt det! Sjukt uppfriskande att komma ut ibland. Nu har jag ändå någotlunda fått mig i ordning, orkade tyvärr ändå inte sminka mig, my apologizes. N är nu påväg hitåt och vi ska sticka ut och njuta av de otroliga, mind blowing vädret! Ha det bra!

Jacka - H&M
Kofta - Zara




tonight's gonna blow my mind

Nu drar jag! Så sjukt kul att gå ut med en gammal kompis igen, fan vad man saknat henne! Maskerad-party står alltså på schemat och jag klädde alltså ut mig såhär:




fide

Gick ut på en vår promenad och fan vad det var härligt där ute! Sol, sol, sol och det börjar till och med dofta vår redan! Så här såg man ut:


saturday

Hittade en mysig grå virkad t-skjorta i mammas garderåb, jätte snygg tycker jag. Har sovit länge idag, minns inte när jag sist hunnit sova ordentligt. Ska ut ikväll! WHOOO!




love of my life

Så härlig och lugn låt, går hand i hand med min morgonkänsla. Enjoy!

ps. sötnos kom tillbaka fort, jag saknar dig


when we're done i don't wanna feel my legs

Detta kommer att bli en av de finaste dagar i år, i alla fall vädermässigt. Och äntligen är det ju fredag! Hamnar tyvärr sitta i skolan till fyra och efter det ska jag till gymmet, så först sen börjar mitt egentliga veckoslut, whoo! Vad ska man hitta på idag, vårens första piknik?

Nu börjar jag klämma in lite mera körlektioner då min födelsedag närmar sig med stormsteg. 28 ynka dagar, zen är jag myndig!


in a hurry




tell me how you like it baby

Ush! Vaknade upp ur världens mardröm. Var så jävla rädd. Som tur var det bara en sröm, jeezez.

Nu är gullet mitt påväg till Tyskland, utan mig, snyft. Ser honom om en vecka, måste bara hitta på en massa att göra så att tiden går fort. Idag är det onsdag och jag har en massa att göra. Nu skola och sedan gymmet. Hörs!

Today:



spring time

Förväntade mig en gräslig måndag men ja klarade mig rätt så bra. J sticker iväg redan på onsdag morgon, så här sitter jag och sörger... Är helt utmattad så ni får ursäkta min dåliga uppdatering. Nu bara myskväll med J. Ha det bra!


sommaren 2010











you should stay another night with me

Världens skönaste veckoslut, no stress whatsoever och känner mig sååååå utvilad trots hårt pass på gymmet idag. Käkade just plättar, mums, J stäkte. Nu ska vi ta en kvällspromenad och efter det tar vi natten. Bara 3 dagar till J sticker till Berlin och lämnar mig ensam för en hel vecka. Snyft... Men ser fram emot souvenirerna, hihi

Drog:

the best day ever

Och så var våren äntligen här. Vi har det finaste vädret på jätte länge, lite blåser det men fan vad himlen är blå. Snart ska vi ut och äta och efter det till gymmet. Ha en super lördag för det ska jag göra!

The best song ever:

t-shirt

Och så är det fredag igen! Ska troligen ta det bara soft idag. Börjar så småningom förflytta mig till J, ska vara där i kväll och vi tänkte kanske röka lite vattenpipa. Får se om några andra joinar oss. Nu fixa naglarna, ha en bra fredag!




it sure is


friday friday gotta get down on friiiiday

Som sagt, fredag, äntligen! Vädret ser inte just nu så lovande ut men vi får väl se... Japp, så provutgivningar idag från 8-11.40, sen tror jag det blir lite Galna Dagar, annars har jag inga planer för idag. Förresten hade jag asroligt åt mig själv igår, höll ivrigt på at berätta till S om att hur skönt det är att provveckan är över: "man har faktiskt INGET att göra, ing..." och där kom jag ihåg att jag glömt bort en 4-6 sidors essä som jag måste skriva... Should have knocked on wood there. Ha det bra!




check out this movie

Hey guys! Var just med J och kollade Just Go With It. Storgillade den! En just passligt invecklad plot och så pass rolig att man vågade skratta högt. Och Jennifer Aniston.... att hon ännu också kan ta en med storm... Rekommenderar! Nu ska jag ändå ta natten, imorgon får jag nämligen fyra av  sex prov tillbaka. Spännande att se hur jag klarade mig, thumbs up!


finally

ITS OVER!!!!!!!!!!!!!!! Ja, alltså prov veckan är entligen över. Jag avslutade med spanska provet, vilket jag antog att skulle gå åt helvete då jag inte kunde få mig själv att läsa på det, men det gick faktiskt okej. Efteråt styrde jag och S våra steg mot gymmet och drog en helt skön workout som mot balans till gårdagen. Nu sitter jag här fräsch från duschen och börjar så småningom tillreda lite mat. J är här om en halv timme, få se vad vi hittar på denna gråtrista torsdag...


about friends


jag är högt över molnen

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Hade prov på morgonen så for iväg dit direkt efter åt. Fan vad jag gjorde bort mig där... Hade köpt med en flaska Bonaqua och efter att ha cyklat i typ en 10 minuter så blev jag törstig, öppnade flaskan och allt innehåll började spruta ut på mig, på golvet och på cyklarna. Jag kände mig så generad. Jag hade inte skakat om flaskan så vet inte hur det var möjligt. Hahah. Nojaa, jag klarade mig. Förresten, bara ett prov kvar!



de  gamlas dag - efterfest

transparent

Mitt nästa inköp. Vit transparent från Gina Tricot. Vill ha!


baby jag tror jag är kär

Skön dag. Var via Gina och inskaffade den där svarta tishan. Behövde något basic. Nu ska jag just iväg till J och måste få mig själv att läsa lite religion före det. Näst sista provet imorgon, på torsda är det över. Puust. Ge mig styrka någon! Vet ni vad, under 40 dagar kvar till min 18-årsdag. Iiiiih! Soliga hälsningar, Jonina


tuesday


it's hard to say goodbye

Ska just iväg på sista träningen. Sjukt att tänka hur länge jag har hållit på med det här, det har ju fan blivit en stor del av mitt liv. Kommer sakna det, det vet jag men jag har gjort mitt val och tänker hålla fast vid det för innerst inne vet jag att detta är det rätta valet. Snyft. Nu ska jag gå och ge mitt allt, för sista gången...


10 år sedan:


how could i be without you now?

between the trees - changed by you

mañana mañana

Today just ain't the day. Morgonen började med att jag glömde telefonen hemma, kände mig så jävla handikappad hela dagen. Lyckades också sparka smalbenet rakt in i ett bord... Klockan tolv hade jag körlektion och lyckligtvis körde jag inte över några gamla tanter idag heller. Borde just nu läsa flitigt till religionsprovet som är i övermorgon men.. mañana. Klarar inte av det idag, är helt slut, ligger i sängen och hoppas på att den ska sluka upp mig så jag inte behöver åka iväg på träning.


hold me closer tiny dancer

Har varit super duktig idag! Läste nämligen psykologi i 7 timmar. Känns nog ännu lite osäkert det där med utvecklingspsykologi, hoppas jag fattar det tills imorgon. Nu har jag just fixat färdigt mina naglar, tog ett tag när jag lackade så många lager. Har egentligen inte gjort något annat idag, jo nej, en ny header fixade jag ju också. Vad tycks?




weekeeend

Tjenare! Har just läst psykologi i tre timmar och nu är mina ögon alldeles hängiga och jag ser suddigt så måste ta en paus. Måste berätta om igår kväll, vi hade så kul! Vi satt på bussen in till stan med J och in kom ett fullo som bara svor och härjade, han ville inte stiga av så till slut sprang en kille från bak i bussen fram och skuffade ut honom så att han flög i en stor båge och landade på asfalten. Alla blev lite överraskade av killens actions men var ändå lättade över att ha blivit av med fyllot. När vi tillslut anlände till stan gick vi till Dragon Spring och käkade. Kinamat alltså om ni inte redan gissade det från namnet. Super god mat, ett gott sällskap och jag hade det sååå trevligt, tackar!

dude can't handle this

Hej på er! Idag är det första april och jag drog världens bästa skämt för min pojkvän. Jag ringde till honom med flickorna i bilen och talade som jag varit i shock. Jag föklarade åt honom att vi varit med om en olycka att alla är oskadade men att vi sitter i bilen i ett dike och väntar på polisen. Stackarn blev helt ifrån sig och när jag berättade att det var ett skämt så blev han skit sur. Gick kanske lite overboard där men vi hade i alla fall sjukt kul.

Nu sitter jag hos någon tant och väntar på att J ska ha fått ner alla hennes tapeter. Don't ask. Ha det bra!