tomorrow

Imorgon visar jag upp inköp från Tallinn. Stau tuned! Nu blir det SATC och sen tar jag natten, hoppas bara på att den här skita dagen skulle kunna ta slut så fort som möjligt.. Jävla måndag


boriing

Håller på med en massa modersmåls arbeten. Borde skriva ett blogginlägg till kursens blogg osv, blää. Skulle gå till gymmet idag men har verkligen så mycket att göra att jag inte hinner, tar det imorgon så behöver jag inte stressa.

Bild från Circus:

saturday night was movie night

Tja! Igår stod bara hemma kväll med film på schemat. Kollade "The Back-Up Plan" och hade laddat upp med vitryss drinckar och en massa godis. J-Lo är så vacker och motskådespelaren Alex O'Loughlin är en läckerhet ju! Rekommenderar.


tillbaka från tallinn

Oj vad en fin resa vi hade! Jätte kul att spendera en hel dag bara ägnat åt flickorna och shoppingen. Här kommer lite bilder:









tallinn

Nu sticker vi iväg till Tallinn, bort från alla vardagsproblem och stress och tar en dag med flickorna. Syns kanske ikväll!


as long as i don't break this promises

Fick manikyr idag men gillade inte riktigt resultatet så påbörjade en egen manikyr just. Nu måste jag i varje fall börja laga mig redo för att fara iväg till gymmet, det blir Elixia Shape nu. Ha en bra kväll!



grau

Fixade lillasysters naglar idag, hon var i alla fall nöjd:


she's a copy

Hej gott folk! Tung dag bakom mig, men fick som tur klämt in en två timmars tupplur här för en stund sedan. Imorgon blir det temadag alltså manikyr och sushi för min del. Vet inte vågar man vara förväntansfull, haha. Fredagen närmar sig med stormsteg, iiih. Onsdagen i ära ska jag lägga upp några av mina favoritlåtar just nu, check em out!




Rihanna - She's A Copy


Sean Paul - Got 2 Luv U ft. Alexis Jordan

Travie McCoy - We'll Be Alright


off to school




luck be an old lady

Nu kryper jag ner under täcket och börjar kolla SATC. Gonatt sötisar




a no from you feels like 60 000 no's


mockarutor

Tjenis! Idag har jag bakat mockarutor med lillsystern. Nu ska jag just kila över till pappa efter kryssningsbiljetterna. På fredags morgon bär det av till Estoniaa!




travie mccoy and sev davis

Sitter hemma och dör i halsont. Ännu också. Fick antibiotika kur, så man får väl hoppas på att de lättar snart. Stannar hemma imorgon också, därför sitter jag uppe såhär sent.

Kolla in detta videoklipp, sjukt underhållande (Sev är ju så söt också!!):


halvdöd

Fick på käften igår. Note to self: Försök aldrig mera sluta ett bråk mellan två grabbar genom att själv gå emellan. Autch, kan jag säga. Det gick lite vilt till i dimman. Började väl själv vara lite i det sämre skicket vid morgontimmarna. Hade inga busspengar för natt-biljetten så gick omkring och frågade vänliga själar om småpengar. Slutligen fattade jag att jag inte behövde några pengar då det blir normalpris igen genast efter 4 och klockan var långt över det så kunde använda mitt vanliga busskort. Kom slutligen hem sen till all lycka. Nu fortsätter jag dö en stund till. Ikväll blir det girlsnight, taggaa... Nääe, pallar inte riktigt ännu.

pancake thursday

Idag gick jag igen till skolan trots det bestående halsontet. Fick sitta gymnastiktimmen och såklart spelade de just idag, då jag inte kunde deltaga, innebandy. Efter det satt jag i skolan till halv fyra och då jag slutat körde jag S hem och sedan mig själv hem. Har idag igen slutfört två kostuppgifter... Inte riktigt så lyckade att jag skulle våga visa upp dem, hahah.

Just nu gör mamma pannkakor och de är smaskens. Nu börjar halsontet ta över så måste skynda mig i sängs. Gonatt


hand drawn hand

Ritade just färdigt min andra uppgift för konstkursen. Uppgiften var alltså att rita av sin egen hand och så här blev den och se ut:

Vad tycks?

om du frågar mig om sanningen så tvekar jag


prosper

Hej, hur står det till? Har legat hemma och slappat heeeela dagen, tyvärr. Imorgon blir det spinning, det har jag lovat mig själv. Jag har så mycket spring i benen nu och kännermig så otroligt rastlös. Tusen olika planer och tankar susar runt i hjärnan på mig. Jag vill flytta hemifrån till en egen lägenhet och starta något stort projekt. Göra så mycket hela tiden som jag bara orkar, få lite fart på mitt sakta framåt krypande liv. Hahah.

Nu ska jag gå och fortsätta rita ner min hand på papper. Måste tentera en konst kurs då den inte passade in i mitt schema... Det ska jag alltså ta itu med nu, ha en fin kväll!

Jag i min favorit skjorta:

de är så logiskt alla fattar utom du

Drar just iväg till skolan trots att halsontet håller i sig, har tyvärr inte riktigt råd att missa så mycket skola. På fredagen är det Black & White party på Circus och jag är i varje fall på väg! Konstigt nog har jag aldrig tidigare varit på Circus... Nu måste jag pysa, hörs!




abi abi abi

Våra abi hupparen kom idag, är riktigt nöjd med min. Lite synd bara att året 2012 inte kom med... Ja och så köpte jag nya vinterskor som ni kan se på bilden nedan. Dom är såååå varma, mina tår jublar. Nu känner jag på mig att jag håller på att bli sjuk, halsont och sådär. Måste väl krypa ner i sängen med en kopp té. Gonatt sötisar




i think we're through


fall shit

Hösten är här, kallt som fan. Har inte gjort något idag, bara legat på soffan bredvid syrran och kollat på My Life As Liz och Awkward. Snart tar jag väl en sväng till S och senare kommer J över. Imorgon blir det skola igen, fy vad tråkigt men vår uppkommande Tallinn resa håller mig motiverad. Ha det bäst!




at this very moment

Var just ut en runda för att dra in lite frisk höstluft i lungorna. Kollade också in en av de finaste solnedgångarna jag sett. Idag står chilling på schemat. Orkar inte aktivera mig för att göra något. Snotar antagligen mammas bil och kör en sväng till S och senare möjligtvis över till J.

Hot Chelle Rae - I Like It Like That




long time no see

Länge sen sist, har pausat lite med skrivandet, vilket i och för sig varit mycket skönt. Det har varit en händelserik period nu som involverat festande, jobbande, kanske lite pluggande och att ta det lugnt. Igår var vi på the big O, alltså Onnela, stället där alla 18-åringar hänger. Dansade loss så mycket att jag känner av det i benen ännu idag. Totally worth it!