winning

I love you Charlie Sheen, puss


don't underestimate me

Jag är på ett så bra humör idag att det inte är sant. På morgonen hade jag finska prov och det gick according to me helt okej. Efter att skolan slutat överraskade söta J mig med att dyka upp i min skola. Han följde med på min körlektion lite senare, som förresten gick jätte fint, som vanligt. Snart ska jag fixa lite mat åt mig för på kvällen har jag min näst sista match någonsin eller i alla fall för ett bra tag. Fick förresten ett sjukt bra vitsord i textkompetensen jag skrev, vilket jag inte hade förväntat mig efter mitt förra resultat, som faktiskt var deprimerande. Haha

Hur ser eran soliga, "snart är det veckoslut"-torsdag ut?




im glad you decided to keep me in your life

Har en såååå obeskrivligt bra känsla i hela kroppen just nu. Drog ett tufft pass på gymmet och nu känner jag mig vid liv igen! Lite jobbigt kanske med bara en fyratimmars-nattsömn bakom sig men jag klarade det fint, lika så med matematik provet. Hade faktiskt inte läst mycket men förväntar mig ändå ett nöjaktigt vitsord. Ska just sätta igång och plugga lite finska grammatik, stööön. Well, see you later!

Älskar någon annan solen lika mycket som jag?


gotta have my bowl, gotta have cereal

Hejs, slänger bara in en snabbis, har matematik prov om exakt en timme och ännu känner jag mig inget klokare... Får väl speed läsa på bussen. Efter provet hade jag planerat en sväng till gymmet. Tja!


gotta get get

Kolla in dessa läckra plagg från GT, bara måste få nån av dem. Eller ALLA! mums


happiness is not something ready made, it comes from your own actions.

Så gick det sen som jag förutsåg, HIFK tog segern. WHOOO! Nåja, nu till denna dag. Varit över energisk i skolan idag och fått ganska mycket till stånd. Efter plugget gick vi till Wayne's med favoritflickan S. Så härligt att äntligen få tala ut ordentligt. Just nu borde jag sitta och plugga till morgondagens matematik prov men min hjärna känns så tom just nu att jag tar och softar en stund först.... Hoppeligen blir det bara en stund, annars är jag i skitet imorgon :D

Borde skicka iväg ett par brev till USA, M och K som är där på utbyte. De väntar säkert (hoppas jag) redan på mina brev. Okej, men nu ska ni få en glint av att hur jag såg ut idag:




hifk

Idag vinner IFK, sanna mina ord! 1-0 till hemma laget redan :) Nu träningsdags, tja!


englishman in new york

Good morning fellas! Hade världens problem att somna igår, så att stiga upp idag var något som att vakna upp från koma. Efter kaffe och morgonmål känns det lite bättre nu, stressen börjar bara snart ta över. Provvecka påkommande och jag har massor ogjort som ska in före det. Usch! Jag hatar att stressa, måste bara hålla huvudet kallt nu och rasonera klokt och effektivt. Jag fixar det nog, hoppeligen.

Kära måndag måste du alltid vara lika besvärlig?



leo nails

Shit vad otydligt det blev... I alla fall, fick alltså tråkigt och fixade till naglarna (vilka naglar? har ju nästan inga, haha), prövade mig fram och så här blev de slutligen:

 

Använde FOF Nail Polish - Turbo Color (den ljusröda) som grund, fläckarna fixade jag med KIKO - Nail Lacquer Nr.1 (den hallon färgade) och med H&Ms Moonless Night och det översta lagret med min kära genomskinliga Depend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gillar


i'll be laughing at myself, like hahaha, why do i do this

Tja! Var igen igår till gymmet och faittades med en gammal gumma som bara svor och härjade utan någon egentlig orsak. Senare for jag till J och vi laddade upp med vattenpipa och Inception inför Earth Hour. Myspys

Idag har vi sol, synd bara att det blåser så mycket. Kom hem från J ett tag sedan och har ägnat dagen till att skicka iväg jobbansökan. Snart ska jag dammsuga huset, senare träffa E och sju tiden har vi finmiddag. Hörs


sushi and sol

Var just med mamma på kinesisk- och thailändskbuffé, åååh vad gott det var. Efteråt tog vi "ett par öl" på Bruuveri. Äntligen hemma. Ska så småningom och lägga mig, kunde kanske släpa mig till gymmet i morgon på dagen. Kanske till rätta att vara lite aktiv efter en sådan här mumsig kväll. Nu måste jag nog ut en sväng, syns!

Jag i min blåa blazer:

out of time

Morron! Måste tyvärr rusa, men aaaaaaaaah äntligen fredag! ps. drog världen gympass igår, proud!

Byyye

ne-yo - im sorry



hundemüde

Hej! Jag är totalt utmattad just nu. Kom hem från skolan ett par timmar sen, men just nu har jag inga krafter för att göra något mera. Har ändå bestämmt mig för att jag ska till gymmet en sväng ännu idag. Vi har en jävla storm som härjar där ute dessutom, känns som vinden blåst iväg all ork och pigghet. Näe, nu måste jag ta mig själv i kragen och börja ge mig iväg till gymmet. Vill så gärna att det så fort som möjligt skulle bli kväll, att jag hade varit på gymmet redan och att jag fick gå och lägga mig. Dödstrött

today i'd like to wear this


the sun is rising

Tisdag morgon och idag blir det mörkerkörning. Fan,  vad spännande! Ser ut att bli en fin dag dessutom. Måste slänga i mig kaffet fort nu, ses ikväll om jag hinner. Måste göra färdigt en jobbansökan och en cv... Puss hej!

hoy es lunes y fui en la escuela

Här är sötnosarna nu i action i skolan idag. I'm sold!
Klarade den här 8-16 måndagen förvånadsvärt bra och den lilla bit av stress jag hade, om att hinner jag med mina skolarbeten eller inte, blåste iväg som med vinden då mina träningar blev inställda. Nu måste jag bara ta mig i kragen och jobba undan allt ogjort. Kämpa, Jonina!
Hörs:)

some say i aint worth a dollar but i feel like a millionare

Heey, sitter just nu i skolan och försöker spendera lite tid förän timmen börjar. Sjukt tråkigt att sitta här till klockan fyra på en måndag! Ikväll måste jag fixa färdigt en intervju till psykologin och så har jag dessutom träningar. Skönt att komma på isen igen efter en liten brake. Har en massa att göra den här veckan så få se hur mycket jag hinner uppdatera. Nu måste jag iväg till finska timmen, later!

hurry up

Och så börjar en ny vecka igen! Ska just springa iväg till bussen men måste bara ladda upp några nya bilder först så ni vet att allt är ok :D Men nu måste jag faktiskt pysa! Ha en bra dag!!




my sunday

Alltså jag saknar sommaren så jävligt mycket! Kan inte bara alla slaskhögar nu smälta bort och låta den härliga våren ta fart. Jag vill slopa vinterjackan och yllestrumporna omedelbart!

J
ligger och tutar bredvid mig så tänkte passa på att uppdatera. Nya bilder får ni ännu inte tyvärr utan ni måste klara er med denna, som är från mitten av förra sommaren. Man kunde ju dö för den där solbrännan! Den här söndagen har varit som vilken annan, utom att jag vigde mina Converse. Iiih! Kommer att vakta dem med mitt liv, de är såååå fina!

Nu kollar jag en stund på HIMYM och sedan går jag nog och lägger mig. Sov gott!


cons and pros

Köpte nya Converse idag. Är så otroligt glad! Denna dag var dessutom i sin helhet en av de bästa. Var till gymmet och sedan och simmade. Efteråt gjorde vi världes godaste mat. Nu måste jag gå och lägga mig, hööörs


weheartit

weheartit

imperfectly perfect

Låten här under fick mig att le hela dagen idag. Så uppmuntrande och catchy. Luuuuv! Bilden är föresten tagen på gammeldans efterfesten. Den där känslan igen tack!





fastie

Hörförståelse övning idag, spännande! Gotta go pussss

Today:



about the princess day

Alltså, tänkte visa lite mera bilder från de gamlas dag. Dagen då alla fick vara prinsessor för en stund. Enjoy

(nu just sitter jag troligen i en buss någonstans i västra delarna av Finland, wish us good luck!)

Making the hair:



The princess:



The prince and the princess:



abstinensbesvär

Kort skoldag för mig idag. Hade tandläkare och orkade inte tillbaka till skolan efter det så kom hem. Inte ett enda hål hade jag, perfekta tänder sade de väl.. Proud! Nu har jaf fengshuiat mitt rum och gjort plats för den nya sängen, iiiih, bara lakanen fattas. Gick föresten via posten efter ett paket.... min Eight Hour Cream som jag beställde för en vecka sedan. Naaajs, nu slutför jag min fengshui, går och äter, sen på träningar och sen måste jag packa!

(flippar just totalt om jag inte får träna!!!)

nicki minaj - moment 4 life






issues and tissues

Här ligger jag och tycker synd om mig själv som ännu inte lyckats skaka bort alla bobbor. Allt bara snurrar och jag mår illaaaaa.. Fyfan har massor att göra egentligen. Borde skriva filmanalys, essä om mitt drömyrke, ansöka om lov för fredagen, då jag btw borde vara frisk för då blir det FM-slutturnering. Spännande! Men alltså orkar ingenting, borde egentligen sova men vill inte fucka upp min dygnsrytm. Nåja, kanske lite FamGuy skulle sitta nu och senare kanske en sväng ut, känns som om det skulle behövas lite frisk luft. Hoppas ni är friska! hejs

en bild från somras