snowboarding and bruises

Var igår i backen vilket i och för sig var ett misstag då jag idag bara känner mig bara ännu sämre. Just nu är jag nog inget att hänga i julgranen. Känner på mig att en möjlig öroninflammation är påkommande vilket skulle vara så jävla passande då jag redan har ögoninflammation... Typiskt! Sååå störande när man inte hör något ju. Nu pyser jag! Chao


grapes and nuts

heeeyy! har varit sjuk skit länge men nu är jag nästan vid liv igen. här kommer lite bildä:





come on show 'em what you're worth

Ligger sjuk hos J nu tredje dagen gillt. Gud vad trist att vara sjuk under lovet. J stack iväg för att söka något som skulle få mig att må bättre, i detta fall mediciner och choklad. Borde sticka i duschen men jag orkar inte.

Här får ni iaf en bild på mig från fredags





scream it out louder

Hej! De gamlas dag var den roligaste dagen i mitt liv men är såååå glad att den är över. Igår och idag hade jag match så det blev ett tufffft veckoslut. Kan dessutom inte förstå att det är sportlov. Har iofs så mycket träningar att det kanske inte riktigt känns som lov.. Nu måste jag ändå i säng, imorgon igen körlektion. Puss


de gamlas dag

Zorry för zero uppdaterningar. Har haft en sjukt stressig vecka. Imorgon får man äntligen njuta av allt man slitit för, det blir nämligen gammeldans! Jag är såååå taggad och kommer inte att kunna sova en sekund. Klockan åtta ska jag upp och iväg till frissan och där börjar den säkert mest fartfyllda dagen i mitt liv. Hoppas jag överlever... Försöker lägga upp bilder imorgon, god natt!


would you be my valentine?

Min valentine's day outfit:



im all alone and i need you now

Förstår inte hur jag någonsin klarat mig utan någon att älska. Såklart finns det bra och dåliga saker med att vara i ett förhållande, men plus sidorna tar nog ut minus sidorna när som helst. Den där känslan när någon uttrycker sin kärlek åt en, den går inte att beskriva. Känslan utan namn. Den är så otrolig! Då man hör orden känner man sig så lycklig att det värker. Man kan nog inte känna sig tryggare än då, för då bara vet man att man inte är ensam. Man har någon som kan värma en, som kan trösta en, skratta med en. In good and bad.

 

Och imorgon är det dagen för alla turturduvor! Puss

 

lady antebellum - need you now


weheartit












she's on fire

Taggar inför fest. Hoppas den blir av, hahah. Hade match idag och hell yeah att vi vann! Det andra laget fick kyssa sin dröm om medalj farväl. Kändes så jävla bra!

Nu måste jag fixa mig klart, hejdå!


my baby

Den finaste blazern i hela världen! Skit tuff dag behind me, nu måste jag sova, tjatja!


friday, not

Klockan 11 ska vi på konstutställning och efter det på No Strings Attached. Sen klockan 16 har jag körtimme och från 18-22 ska jag vakta barn. Tuff dag framför mj!




im in love...

...with a shoe. Nu är skorna mina *hjärta* iiiiiihhh


dinsko


loving you

Ska just iväg till skolan, J ligger och sover bakom mej. Han är så söt.

Idag ska jag köpa skor, skolböcker, häften, gummin mm. Hejdå!


challenge

1. your facebook profile photo


2. a photo of yourself a year ago


3. a photo that makes you happy


4. a photo of the last place you went on holiday


5. a photo of you


6. a photo that makes you laugh


7. a photo of someone you love


8. a photo of your favourite band/musician


09. a photo of you as a baby


10. a photo of you


11. a photo of your best friend(s)


12. a photo of you and someone you love


13. a photo of you at the last party you went to


14. a drunk photo of you


15. a photo of something you enjoy doing

the snow may fall, but i don't mind at all

Det har kommit 20 cm snö under natten och de öser p åsom bäst. Idag blir det provutgivning, sen teoritimme (igen, jag dööör) och sen måste jag hitta efterfestskor fören jag rusar iväg till träningarna. Byyye!








you broke my world, made me strong, thank you




kofta - gt, topp - jc, halsband - gt, armband - nomination

he's phony, she's fake, that's the type of people i hate

Monday teoritimme träningar
Tuesday skola teoritimme träffa A träningar
Wednesday skola träffa N
Thursday skola teoritimme träningar
Friday leffa körtimme vakta barn
Saturday match fest
Sunday nothing

Borde ännu hitta skorna till efterfesten, har ännu heller inte hittat några. Nu måste jag iväg! puss


just the two of us

Igår såg jag ut så här. Hade en skitmysig kväll med J. Somnade nästan bums då jag gick och lade mig, så trött var jag. Nu laddar jag upp med gröt och saft, har spelresa till Nokia idag. Måste klä på mig, hejdå!

tim berg - seek bromance



jesses girl

Nu blir det Veijarit! Jag och J har varit tillsammans ett halft år nu. Puss!


blast!

Efter att i morse tagit bussen från andra endan Helsingfors hem, varit på träning och lyckas tappa bort min telefon sitter jag nu här och försöker luska ut vad jag vill äta. Känner mig alldeles handikappad utan telefon. MAN KAN INTE GÖRA ETT PISS! Mamma måste väcka mig imorgon, då min väckarklocka var i telefonen. Jag måste ringa alla mina ärenden med brorsans telefon, vilket han inte precis glädjer sig över. Har inga numror (bara J:s) utom de jag kan utantill. Har inte ens en jävla klocka! Gaah, får den nog tillbaks imorgon som tur... Hur har människor tidigare klarat sig utan telefoner? I don't get it! Nu MAT. Hejs!

blazer

Denna fick jag idag med mig hem. Blazern kommer från Zara och jag fick en bra rabatt på den. Är så lycklig! Men nu måste jag och sova. Tufft veckoslut framför mig. Sov gott!

inspis

From: Gina Tricot

over and out

Provveckan äntligen slut! Kom över till J då han ligger hemma sjuk, stackarn. Veckoslutet blir lite sådär, då jag imorgon har träningar och på söndag match. Som tur blir det lov snart, och gammeldans. På tal om gammeldansen borde jag nog iväg och leta skor snart... Försöker att inte lämna det till sista minuten. Hejdå!


driving around, in my car

Tjenis! Haft skit jobbig dag. Först prov, sedan provförberedelse och sedan en timmes pinfulla vänta på att första körtimmen skulle börja. Det gick bra. Inte dåligt, inte suveränt, det gick bra. Nästa timme ska jag redan in till stan och köra, nervööös. Det har jag varit hela dagen och märkte först just att jag inte ätit något på hela dagen. Men nu måste jag rusa till träningarna... hejdå!


dreaming dreaming

Yes, please, I would love to get that sunburn back............. GOD NATT!

grum - heartbeats



padadadaaa

Ska strax iväg till J, kom bara hem via och byta kläder. Hur provläsningen framskrider? Har inte öppnat boken än...  Har problem med att hitta på vad jag ska laga på mig imorgon. Alltid när jag kommer på något så upptäcker jag att syrran farit i väg med det... Typsikt! Blir såååå sur på henne, måste nog låsa rummet nu när jag går. Byebye!

rihanna - s&m


beatbox

Är egentligen sen, men idag orkar jag inte bry mig. Tänker tammefan dricka mitt morgonkaffe ostört innan jag går någonstans. Sitter i skolan till fyra idag sen provläsning hela dagen. Hejs!

jamelia-thank you

i can't decide, help me

Har letat skor till gammelsdans efterfesten nu i flera veckor men utan resultat. Några alternativ finns, men destu bättre går det inte. Det nedre paret är från DinSko, de övre båda från H&M. Kan inte bestämma mig! Skorna från DinSko skulle vara mera praktiska, de kunde jag använda i vardagen också, men de andra är ju så festliga och ser så läckra ut.... Svårt det här med val i livet

saknar sommaren

Har suttit och pinat mig själv med att titta på bilder från förra sommaren. Guuuud vad jag längtar till värmen och till det att man får klä sig lite lättare. Nästa sommar kommer bli den bästa någonsin, då jag fyller arton och får körkort. Vi har redan planerat en massa askul saker! Och solbrännan... Oooh! Kan inte vänta längre!! ps. lagade just mat själv och det blev skit gott, måste spara lite åt J så att jag kan bevisa åt honom att jag visst är en bra kock. Pusspuss

put your problems aside and start living

Nu blir det genrepets genrep i gammeldansen. Iiih. Måste rusa, hejs!