myndig!!

What's up? Eightteen's up! Fan vad det känns overkligt! De känns som igår jag började i årskurs ett och var sju år gammal och saknade ett par tänder...

I'M 18 NOW!

tjuvstart på födelsedagen

Det första gratulationskortet damp ner med posten idag. I samma paket hittade jag något som jag på samma sekund förstod att var mycket mera intressant än ett grattis-kort. SKOR! De finaste skorna, fresh from Nizza. Att man kan älska sina gudmödrar ibland.

Kan inte fatta att imorgon är det min sista dag som minderårig. Tjohej! Är såååå taggad nu redan. Måste varva ner. Måste gå och lägga mig. Iiiiiiiihhh! Gonatt




i feel lucky like a four leaf leaf clover

God morgon! Ska just iväg till skolan och det är såååå härligt väder! Ganska basic skoldag framför mig, vet dock ennu inte om jag har körlektion efteråt eller inte. Måste kolla upp det där. Borde senare planera vad allt jag behöver till min fest (snacks, bål osv.), jag är så taggad nu ren! Nu måste jag kila, adíos! (Älskar låten nedan stoooort!!)

Veronica Maggio - Välkommen in



bubbly

Så idag trippade jag iväg till skolan klockan 9. Sedan skulle det ha varit simning men eftersom jag varit sjuk hela förra veckan så föreslog läraren att jag och S skulle ta lite stresshantering istället, d.v.s. shopping. Det blev lite shopping men sedan rusade vi tillbaka till skolan för att hinna till vårt psykologi förhör, som hockus pockus var inställt. Så klarade mig med minimala prestationer idag.

Efter skolan kliade det såpass mycket i fingerspetsarna att jag måste ta en sväng via gymmet. Precis vad jag behövde! Kunde ha hållit på i flera timmar men Finland - Ryssland matchen hade redan börjat och jag ville inte missa hela så måste kila hem efter en timma.

Nu sitter jag här nyduschad och utmattad och väntar ivrigt på min födelsedag. Vill inte låta patetisk och berätta att jag faktiskt håller koll på hur många timmar jag har kvar av mitt minderåriga liv. Haha, skojar bara.




the dress

Årets födelsedagsklänning är fyndad! Ååååh, bara morgondagen, onsdagen och torsdagen kvar. Sen är jag myndig och kommer att ha den finaste kvällen någonsin! Iiiihhh


Klänningen fyndade jag på Zara. Tyvärr är den one size, skulle gärna ha tagit en lite mindre men ville ha den så mycket att köpte den i alla fall.

we might not get tomorrow

Pitbull ft. Ne-Yo & Afrojack & Nayer - Give Me Everything (Tonight)

humlegården

Har några rätt så tunga veckor bakom mig, men börjar vara mig själv igen. Har än en gång upptäckt hur viktigt det är med att vara en stark individ och med att minnas att inget är bestående här i livet. Things change.

Hur som helst har jag haft de händelse fullaste veckorna i mitt liv nu och mera är på kommande. Bl.a. kom jag igenom förteorin, vilket innerbär att jag hat bara det egentliga teoriprovet och inssin kvar, sen har jag körkort! Nästa vecka är det ju också min födelsedag och då smäller det, det kan jag lova!

Här är en bild på mig från förra veckan då vi var på Humlegården: